Mijn ervaring

Al tijdens mijn opleiding op Huis te Lande in Rijswijk, bezocht ik veel tuinen in binnen-en buitenland, om te leren en om inspiratie op te doen.
Daarbij hoorden ook stages bij de tuinen van de Princesse Sturdza in Varengeville (Frankrijk) en bij de botanische tuinen van het Arboretum in Kalmthout (Belgi├ź). Vervolgens heb ik als (assistent-) ontwerper gewerkt aan de inrichting van de openbare ruimte bij de gemeente Amsterdam, en bij de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht.
In 1989 en 1990 werkte ik in London bij Land Use Consultants (LUC), landschapsarchitecten en planners, als ontwerp-assistent aan diverse complexe landschapsprojecten. In 1990 ben ik daarnaast voor het ministerie van Buitenlandse Zaken in het kader van een project naar Sanaa in Noord Jemen geweest, voor het ontwerpen van een stadspark.
Vanuit London naar Maastricht, bij architectenbureau Jo Coenen, en vervolgens van 1991-1995 bij van den Eerenbeemt en Kromwijk landschapsarchitecten in Maastricht, waar ik werkte aan diverse landschapsontwerpen en het onderhoud van de universiteits- en ziekenhuisterreinen controleerde. In die tijd organiseerde- en begeleidde ik voor een reisorganisatie ook tuinen-reizen naar Toscane, om ook anderen kennis te laten maken met de tuinkunstgeschiedenis van deze tuinen.
In 1995 richtte ik in Maastricht mijn eigen bureau op (onder andere kloosterpark in zuid limburg en diversen particuliere tuinen), sinds 2001 is Bevertuin Groenontwerp gevestigd in Haarlem en werk ik aan vele soorten projecten, van particulieren , bedrijven, musea etc.